Bérletezés: zárás-nyitás-VIDOR-évad

Bérletezés: zárás-nyitás-VIDOR-évad

A pénteki évadzáró után hétfőtől lehet megújítani a bérlettulajdonosok helyét, majd július 19. után értékesítik a szabadon maradt helyeket. Elkészült már a Móricz Zsigmond Színház júliusi műsorterve, és ismert a következő évad kínálata is. Hamarosan kiderül az idei VIDOR színházi versenyprogramja, illetve a Szabadtéri Színpad és a Kossuth téri Nagyszínpad szereplőivel is aláírták az előszerződéseket.



A Szindbád pódiumszínpadán az Edith és Marlene című zenés színművet játssza pénteken, majd szombaton Botos Éva és Nagy-Kálózy Eszter. Hétfőn az Édes Charityvel vendégszerepel a társulat a Városmajori Szabadtéri Színpadon. A jövő héten a kaposvári színház a Furcsa párral, majd A Pál utcai fiúkkal a debreceni Csokonai Színház érkezik a szabadtérire. Eközben zajlik a következő évad bérletezése.   


„Öt Nagyszínpadi bemutató helyett most négyet fogunk tartani. Az első előadás – a Legénybúcsú – házibemutatója már megvolt, amit augusztus 21-én láthat a közönség a Rózsakert Szabadtéri Színpadon. Következik a Kurázsi mama és gyermekei, az Idétlen időkig, és az Augusztus Oklahomában. A kamaraszínpadon ugyanúgy négy előadás lesz látható, és a gyerekelőadások is ugyanabban a feloszlásban lesznek láthatóak, ahogy a korábbi években” – nyilatkozta Kirják Róbert.


A Várj, míg sötét lesz, a Közellenség, a Cseresznyéskert és a Váratlan vendég szerepel a Krúdy Kamara műsorán.

A Szaffi, A csillagszemű juhász, A púpos lovacska, az Alszanak a halak, a Szekrénymesék és a Fából faragott királyfi a gyerekeket várja a MŰvész Stúdióban és a Nagyszínpadon.

Július 19-ig tartják a bérlethelyeket a Szervező- és Jegyirodán, ezután értékesítik a szabadon maradt helyeket.


„Ugyanúgy lesz Nagyszínpadi, Kamara-, középiskolás-, ifjúsági, gyermek- és óvodásoknak szóló bérlet, és természetesen a kombinált bérleteink is elérhetőek. Amit még fontos tudni, hogy nem változnak a bérletárak. Ahogy a tavalyi évben, azon az áron értékesítjük most is. Természetesen, arányosan csökken a Nagyszínpadi bérlet díja, mivel ott öt helyett négy előadás lesz” – fogalmazott az igazgató.


Gyakorlatilag minden előadás műsoron marad az előző évadból, hiszen a szabadtéris pótlás csak részleges volt, hiszen kizárólag védettségi igazolvánnyal lehetett beülni az előadásokra. Eszerint a következő évadban is lesz Édes Charity, Szentivánéji álom, A Napsugár fiúk és a Funny Girl. A Krúdy Kamarában szerepel az Új stílusgyakorlatok, a Rovarok élete és a Bogáncsvirág.


Rendben zajlanak a VIDOR Fesztivál előkészületei. Aláírták az előszerződéseket a színházi versenyprogram, a Szabadtéri Színpad és a Kossuth téri Nagyszínpad szereplőivel.


Forrás: nyiregyhaza.hu


Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.