Puskás x Kőszívű

musicalkoncert és kulisszatitkok


A MusicalNeked Produkció két, egyaránt nagy sikerű, zenés színházi előadása, a Puskás, a musical és a Kőszívű – A Baradlay-legenda legszebb dalait hallhatják nézőink, Magyarország legnépszerűbb musical színészeinek előadásában!

Bori Réka, Kovács Gyopár, Polyák Lilla, Fehér Tibor, Gundel Takács Gábor, Juhász Levente, Szabó P. Szilveszter és Veréb Tamás elevenítik meg a két legendás magyar történet főhőseit!

A koncert első részében a Puskás, a musical dalaival és történetével ismerkedhetnek meg. A darab a világ legismertebb magyar embere, Puskás Ferenc labdarúgó pályafutásán keresztül mutatja be a ’40-es és ’50-es évek Magyarországát, annak társadalmi-történelmi-politikai körülményeit.

A szünet után következnek a Kőszívű – A Baradlay-legenda legszebb dalai, amely Jókai Mór örökérvényű klasszikusa, A kőszívű ember fiai nyomán készült. A darab a Baradlay-fivérek és édesanyjuk kalandos történetén keresztül mutatja be az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeit!

A Puskás x Kőszívű musicalkoncert nem csak a csodás muzsika miatt lesz emlékezetes, hiszen kulisszatitkokat is megosztunk Önökkel! Az előadások író-rendezője, a Jászai Mari-díjas, érdemes művész Szente Vajk, és producere, Szabó László a dalok között az alkotás folyamatának részleteiről mesélnek!


Az előadás időpontja:

2023. július 29., szombat 20.30 óra

Rózsakert Szabadtéri Színpad

Előzetes
Friss hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.