Információk

Szeretne a legjobb helyen ülni? Tekintse meg a színpadot a nézőtér különböző helyeiről!
Jegy- és bérletvásárlás

Jegy- és bérletvásárlásra vonatkozó információk


A Móricz Zsigmond Színház Jegyirodája 2024. június 17-én kezdi a bérletértékesítést, idén az előző évadban vásárolt bérletes helyeket érintő bérletmegújításra 2024. június 17. és július 19. között van lehetőség. Ezt követően az új bérlők is igényt tarthatnak a régi bérlők helyére. VIP bérletünk a 2024/2025-ös évadban is elérhető korlátozott számban! VIP bérlettel rendelkező nézőink kényelmét soron kívüli ruhatár, valamint az előadások szünetében VIP Szalonunkban a büfétől független, soron kívüli catering szolgáltatás (pezsgő/bor/pálinka, kávé, üdítők, aprósütemény) biztosítja.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kombinált bérlet (megegyező nevű nagyszínpadi és Krúdy kamaraszínpadra szóló bérlet együttes) vásárlása esetén továbbra is 10% kedvezményt biztosítunk (pl.: Benczúr bérlet – Benczúr kamara bérlet). Felnőtt bérletet vásárló nézőinket egy kedvezményre jogosító wellness-utalvánnyal ajándékozzuk meg. Bérletek vásárlásakor 5 % nyugdíjas- vagy 5 % pedagógus kedvezmény kapható, melyet érvényes nyugdíjas- és pedagógus igazolvánnyal vásárolhatnak meg személyesen, Jegyirodánkban. A kedvezmények össze nem vonhatóak. Felhívjuk kedves Nézőink figyelmét, hogy aktuális műsorunk, valamint a bérletes előadások időpontjai Színházunk Jegyirodájában nyomtatott, honlapunkon, a www.moriczszinhaz.hu oldalon pedig elektronikus formában is elérhetőek.

A műsor- és árváltoztatás jogát fenntartjuk!


A bérletátírás pontos menete és szabályzata


A bérlet időpontjainak módosítására az alábbiak szerint biztosítunk lehetőséget: minden hónap 5-éig nyilvánosságra hozzuk következő havi műsorunkat, ezt követően 5-15-éig az átírás díjtalan, 16-25. között 1 000 Ft/bérlet, 26-tól az eredeti, átíratni kívánt időpontot megelőző 3 nappal bezárólag 2 000 Ft/bérlet, utána pedig az átíratásra már nincs lehetőség.

Az átírt bérletek esetében nem garantálható, hogy az eredetileg megvásárolt helyek az elcserélt időpontban is rendelkezésre állnak, illetve teltház esetén előfordulhat, hogy pótszékeket tudunk biztosítani, amennyiben rendelkezésre áll még szabad hely további időpontokban. A bérletátírás lehetséges időpontjára a Jegyiroda tesz javaslatot.

A bérletes előadások időpontjának megváltoztatását kizárólag személyesen, a Jegyirodában kérhetik kedves Nézőink, a bérletek bemutatásával.

A kért időpontokra jegyet állítunk ki, az új időpont további változtatása nem megoldható.

Fentiektől eltérni nem áll módunkban, ezért szíves megértésüket köszönjük!

Jegyek és bérletek kezelési költség nélkül a moriczszinhaz.jegy.hu oldalon válthatóak, illetve:


a Móricz Zsigmond Színház Jegyirodájában:

Cím: Nyíregyháza, Színház u. 2.,

Tel.: 42/507-006, 30/303-2875, 20/233-2926

E-mail: szervezes@moriczszinhaz.hu

Nyitvatartás: hétköznap 9-17 óráig


Jegykedvezmények


Saját, bérletes előadásaink esetén, a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében:

Csoportos jegyvásárlás esetén 25 fő fölött 5%, vidéki csoport esetében 25 fő fölött 10% kedvezményt tudunk biztosítani, a Jegyirodának küldött előzetes írásbeli megrendelő alapján.

Kerekesszékes mozgássérült nézőink egységesen minden játszóhelyen 50% kedvezményt kapnak, a Jegyiroda elérhetőségein történt előzetes regisztráció alapján.

Érvényes diákigazolvánnyal kizárólag a színházi jegypénztárban vásárolható kedvezményes jegy, közvetlenül az előadás előtt. Bérletszünetes előadásainknál kedvezményes jegyet nem tudunk biztosítani.

A szabad helyekre jegyek válthatóak valamennyi bérletes előadásunkon is!

A színházi jegypénztárak a Nagyszínpad és a Rózsakert Szabadtéri Színpad előadásai előtt 1 órával, további helyszíneinken pedig az előadások előtt fél órával nyitnak.

A megvásárolt jegyeket és bérleteket nem áll módunkban visszaváltani. Az esetleges elmaradó előadások esetén lehetőség szerint pótelőadást ajánlunk fel, illetve a Színház által aktuálisan kiadott közlemény az irányadó a megváltott jegyekkel/bérletekkel kapcsolatban. 

 A lehetséges fizetési módokról és további információkról a Színház Jegyirodájában és a www.moriczszinhaz.hu oldalon tájékozódhatnak.

Színházi ajándékkártyák 1000.-, 2000.-, 5000.-, 10000.-Ft értékben személyesen, a Jegyirodában készpénzes fizetéssel válthatóak.


A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.