Gémes Antos rendezésében érkezik A padlás Nyíregyházára

Október 19-én Gémes Antos rendezésében mutatják be A padlás című musicalt a Móricz Zsigmond Színházban. Horváth Péter, Presser Gábor és Sztevanovity Dusán klasszikusa generációkkal szeretettette meg a színházat, érdemben mesél a hitről, a sorsról és a szeretet erejéről.

„Ég és föld között itt áll a Padlás!” A Móricz Zsigmond Színházban életre kel az ország legsikeresebb mese musicalje.

Az 1988-as Vígszínházi bemutató óta sok ezer felnőtt várta a pillanatot, mikor mutathatja meg gyermekének, hogy „ez a Padlás jó padlás”, és hogy az ismert dallamok, és a méltán ismert mesék méltatlanul elfelejtett szereplői hogyan jutnak át az áhított múltbolygóra; hogy az embernek ott a helye, ahová született, ahol dolga van; hogy „mit ér egy Nagymama unokák nélkül”; hogy mindenki érdemel új esélyt az élettől, a másik embertől; hogy amire vágyunk, az valójában ott van előttünk.

Ez a történet úgy szól az életről, hogy közben minden generációt tud szórakoztatni, ezúttal Gémes Antos rendezésében, itt Nyíregyházán: „ahol kelet és nyugat összeér.”

Rádióst Gulácsi Tamás és Dánielfy Gergő m.v. alakítja, Sünit Bach Zsófia m.v. játssza, Mamóka bőrébe Horváth Margit bújik. Színpadra lép a musicalben István IstvánHorváth ViktorSzabó NikolettGulyás AttilaNagy MárkUrmai GáborTóth KárolyTörő Gergely Zsolt és Jenei Judit


Forrás: Színház Online

Kapcsolódó hírek
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.